Viitoarea serie de ceasuri inteligente Apple Watch 7 poate avea afișaje mai mari

Viitoarea serie de ceasuri inteligente Apple Watch 7 poate avea afișaje mai mari

Sursă imagine: TechRadar

Tech

Scris de T.F.O.

Potrivit unui nou zvon, compania Apple ar putea crește dimensiunile afișajelor pe viitoarea serie Apple Watch 7. În acest fel versiunea mai mare Apple Watch va avea un ecran de aproape 2 inch. Apple Watch Serie 7 va veni în dimensiuni mai mari.

Viitoarele ceasuri inteligente va fi lansate în variante de 41 și 45 mm ultimul dintre ele va avea un ecran de 1,9 inch (4,83 cm) cu o rezoluție de 484 x 396 pixeli. Noile modele depășesc dimensiunile de 40 și 44 mm aflate în seria Apple Watch 6, ultimul dintre acestea având un ecran de 1,78 inch (4,52 cm) și o rezoluție de 448 x 368 pixeli.

Noua dimensiune nu pare prea mult, dar cu 16% mai mulți pixeli înseamnă mai multe lucruri pe ecran pentru widget-uri și alte elemente. Se pare că Apple a pregătit și fețe de ceas noi și versiuni îmbunătățite ale celor mai vechi, inclusiv una cu numele intern Atlas sau World Timer care arată simultan toate cele 24 de fusuri orare globale.

Potrivit TechRadar, aceasta este a doua oară când mărimea Apple Watch crește de la introducerea seriei. Ultima a fost Apple Watch 4 în 2017, care a extins la dimensiunile actuale de 40 și 44mm de la dimensiunile de 38 și 42 mm ale Apple Watch 3.

Zvonurile despre seria Apple Watch 7 au apărut odată cu apropierea datei de lansare preconizate la jumătatea lunii septembrie, despre care se spune că va coincide cu data lansării seriei Apple iPhone 13 din 14 septembrie. Dar un zvon foarte recent sugerează că lansarea ceasurilor Apple va fi întârziată după ce Apple a avut probleme cu producerea noului ceas inteligent datorită designului și diferențelor interne față de predecesorul său. Sunt informații și despre întârzierea seriei Apple iPhone 13 din cauza crizei globale de cipuri, la fel ca modelele din seria iPhone 12. Modelele care au avut cel mai mult de suferit au fost iPhone 12 Pro Max și iPhone 12 Mini.

Mai multe informații recente susțin că Apple are cel puțin cinci fețe noi de ceas pentru seria Apple Watch 7.

Ultimele două sunt fețe unice pe care nu le puteți obține nicăieri altundeva. Sunt zvonuri că aceste fețe de ceas vor fi disponibile pe toate modelele Apple Watch 7. Vom vedea dacă acest lucru se confirm cu ocazia lansării noilor modele.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.