Apple lucrează la iPhone-uri pliabile, dar nu știm când le vom vedea

Apple lucrează la iPhone-uri pliabile, dar nu știm când le vom vedea

Sursă imagine: via gizmochina.com

Tech

Scris de T.F.

Anul 2021 a fost marcat în domeniul telefoniei mobile de creșterea incredibilă a vânzărilor de telefoane pliabile în urma lansării de către Samsung a modelelor Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Acest lucru a fost remarcat de toți jucătorii din domeniu, companii precum Motorola, Xiaomi sau Huawei lansând deja primele lor telefoane pliabile. Dar, unul din greii telefoanelor mobile, compania americană Apple, nu a lansat nimic până acum.

Totuși în culise se pare că Apple lucrează la iPhone-uri pliabile. Conform GizmoChina, un cunoscut tipster din domeniu, Dylandkt, a dezvăluit că Apple lucrează la o serie de iterații ale unui prototip de iPhone pliabil. Dar nu vă faceți speranțe, deoarece brandul american este încă nesigur cu privire la noua generație de smartphone-uri.

Dylandkt a scris pe Twitter că gigantul din Cupertino lucrează la mai multe prototipuri de iPhone-uri cu ecran pliabil. Aceste prototipuri sunt încă testate, dar Apple consideră că există prea multe „compromisuri” cu tehnologia de afișare pliabilă. Problemele nu se opresc aici, deoarece producătorul de iPhone este, de asemenea, îndoielnic în ceea ce privește piața de telefoane pliabile în general. Această reținere vine pe fondul creșterii cererii de telefoane pliabile de pe piață. Modelele pliabile Samsung, Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 sunt foarte bine vândute peste tot în lume.

Aparent, Apple este îngrijorat dacă segmentul de telefoane pliabile este o piață care își va găsi locul în industrie sau, în cele din urmă, va cădea în „învechire”. Cu alte cuvinte, Apple nu este sigur dacă telefoanele pliabile vor rămâne suficient de mult în vogă și nu vor deveni doar un moft care se stinge. Deci, compania intenționează în prezent să observe cu atenție piața și să evite să facă aceleași greșeli pe care le-au făcut rivalii, conform Dylandkt.

Se zvonește că Apple lucrează la un iPhone pliabil de ceva vreme. Compania Apple are deja mai multe brevete în acest domeniu, acoperind mai multe tipuri de telefoane pliabile. În acest moment, se pare că Apple lucrează la perfecționarea tehnologiei pliabile pentru a evita lansarea a ceea ce Dylandkt numește produse „beta”. Dar, în acest moment încă nu se știe dacă Apple va concura în cele din urmă în acest segment special al pieței smartphone-urilor pliabile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.