Seria Apple iPhone 14 va veni cu un corp din titan și fără modelul Mini

Seria Apple iPhone 14 va veni cu un corp din titan și fără modelul Mini

Sursă imagine: via hdblog.it

Tech

Scris de T.F.

Profilul următoarei serii Apple iPhone 13 devine din ce în ce mai clar. Zvonurile nu mai privesc acum doar designul cu crestătura redusă în cele din urmă, dar și noul aspect al camerelor și detaliile tehnice, cum ar fi memoria, culorile disponibile și viteza de încărcare ușor crescută. Chiar dacă seria Apple iPhone 13 nu a ajuns deja pe rafturi, zvonuri despre seria iPhone 14 încep să apară tot mai des.

Potrivit unui raport al lui JP Morgan Chase, de fapt, iPhone-urile care sosesc în 2022 vor marca o diferență de generație mai distinctă decât cele din acest an, începând de la design și mergând până la ce au la interior. De fapt, Apple ar fi ales să utilizeze un cadru din aliaj de titan pentru modelele high-end și, prin urmare, pentru Apple iPhone 14 Pro și Apple iPhone Pro Max. Conform site-ului italian HDBlog, producția, ca de obicei, ar fi exclusiv pusă pe seama companiei Foxconn.

În prezent, Apple a folosit acest material – titan – pentru unele variante ale Apple Watch Series 6, pentru realizarea carcasei. Pentru iPhone-uri Apple folosește în prezent un aliaj din aluminiu și oțel inoxidabil. Titanul ar garanta o rezistență mai mare la zgârieturi, precum și o soliditate structurală mai mare, dublă față de cea oferită de aluminiu. Este, de asemenea cu aproximativ 60% mai greu decât aluminiul, dar pe de altă parte mai ușor decât oțelul.

Momentan nici cel mai mare rival Apple, este vorba despre Samsung, nu folosește titan pentru carcasa smartphone-urilor sale. Vorbim aici despre modelele emblematice cum ar fi seria Galaxy S21 sau smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2. Poate pe viitor și Samsung se va orienta către titan.

Cu toate acestea, această alegere ar aduce cu sine, pe lângă beneficii, și unele dezavantaje: este de fapt un material care tinde să fie mai predispus la colectarea amprentelor digitale. Prin urmare, ne-am putea găsi în fața unui Apple iPhone 14 frumos în redări, dar apoi tencuit din belșug cu amprente în realitate. Vom vedea cum și dacă Apple, în cele din urmă, decide să abordeze problema.

În cele din urmă, raportul JP Morgan Chase confirmă zvonurile care circulă deja cu privire la faptul că iPhone 13 Mini va fi ultimul din descendența sa. Prin urmare, Apple ar intenționa să abandoneze factorul de formă mai compact și automat mai ieftin, dar să păstreze încă patru modele în total. Conform previziunilor cunoscutului analist Apple, Ming-Chi Kuo, ar trebui lansate două iPhone-uri de 6,1 inch și două de 6,7 inch. Versiunea de bază fiind, prin urmare, disponibilă și în formatul „Max”. De asemenea, potrivit lui Kuo, ar putea veni rândul TouchID-ului sub afișaj și există semne ale sosirii unei camere tip periscop, alături de senzorul principal care ar trebui să fie de 48MP.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.