joi, 30 mai, 2024

Apple iPad Pro și iPad Air ar putea fi lansate pe 26 martie

Share

Cele mai recente tablete Apple au fost lansate în urmă cu aproape doi ani, astfel așteptarea fanilor Apple pentru noi tablete este destul de lungă. Dar această așteptare s-ar putea să se încheie, deoarece două surse separate sugerează că Apple iPad Pro (2024) și Apple iPad Air (2024) ar putea fi anunțate peste câteva zile, data înaintată fiind 26 martie.

Potrivit site-ului britanic TechRadar, leaker-ul chinez Instant Digital și site-ul chinez ITHome au dezvăluit această dată. În plus, analistul din industria Display, Ross Young, sugerează că modelele iPad Pro vor avea ecrane OLED, iar tabletele vor începe să fie livrate clienților abia în luna aprilie.

Viitoarele modele Apple de iPad Pro (2024) vor avea ecrane cu diagonala de 11 inch (27,94 cm) și 12,9 inch (32,77 cm) și sunt de așteptat să fie alimentate de procesorul Apple M3 de 3 nm. Între timp tableta Apple iPad Air va fi disponibilă tot în două diagonale de ecran de 11 inch, și pentru prima dată de 12,9 inch, dar ar putea rula pe procesorul puțin mai vechi Apple M2. Cel puțin modele Apple iPad Pro vor fi un concurent serios pentru Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra de la Samsung.

În orice caz, chiar dacă aceste tablete sunt anunțate pe 26 martie, s-ar putea să nu fie livrate decât un timp mai târziu, deoarece conform lui Mark Gurman în buletinul său informativ Power On Blomberg, aceste tablete vor fi livrate cu iPadOS 17.4 și probabil că acest sistem de operare nu va fi terminat, cel puțin până la sfârșitul lunii martie. După aceea va trebui montat pe aceste tablete. Deci asta ar putea însemna ca Apple nu livrează noile tablete până în a doua jumătate a lunii aprilie.

Dar asta nu exclude prezentarea Apple iPad Pro (2024) și Apple iPad Air (2024) pe 26 martie, precomenzile fiind probabil deschise la scurt timp după eveniment. De altfel, chiar și Ross Young șeful Display Supply Chain Consultants, mereu bine informat și de încredere, a spus recent că tableta Apple iPad Pro (2024) va fi anunțată spre sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie și va fi la vânzare abia în partea a doua din luna aprilie.

În special, cele două modele Apple iPad Pro 2024 ar trebui să merite așteptarea, scurgerile sugerând că va fi prima tabletă Apple care va avea un ecran OLED, împreună cu un procesor Apple M3 puternic, o cameră frontală orientată pe peisaj, un corp mai subțire, un port USB Type-C pentru încărcarea cu fir și poate chiar încărcare wireless prin MagSafe. Cu toate acestea, Apple iPad Air 6 ar putea fi puțin mai dezamăgitor, deoarece principala schimbare zvonită a fost adăugarea unui model mai mare de 12,9 inch lângă modelul de 11 inch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți