joi, 30 mai, 2024

Apple AirPods de generația a treia va avea un nou design și suport ANC

Share

Apple are o gamă foarte reușită de căști wireless AirPods, care au devenit acum unul dintre cele mai bine vândute produse de la companie. Pentru a menține impulsul vânzărilor, compania americană se pregătește să lanseze modelul de a treia generație de căști wireless Apple AirPods.

Acum, au apărut online presupuse fotografii ale viitoarelor căști fără fir Apple AirPods 3, care arată că vom primi un nou design pentru căști. Presupunem că numele va fi AirPods 3, dacă cumva Apple nu decide altfel. Imaginile și câteva scurgeri de specificații, via GizmoChina, arată că AirPod-urile viitoare vor avea o margine plană cu o ușoară schimbare în amplasarea senzorilor dispozitivului.

În conformitate cu zvonurile anterioare, Apple AirPods 3 va avea o tijă mai scurtă și va veni cu suport pentru vârfuri de urechi înlocuibile. Ceva similar cu ceea ce am văzut la căștile AirPods Pro ale companiei.

Mai multe informații din ultimul timp susțin, de asemenea, că AirPod-urile Apple de nouă generație ar putea veni cu suport pentru Anularea Zgomotului Activ (ANC). În acest caz, ne așteptăm ca Apple să aibă ceva important de oferit cu noua generație AirPods Pro pentru a justifica eticheta „Pro”, precum și prețurile mai mari.

Chiar dacă Apple conduce piața în domeniul căștilor wireless trebuie să fie atent și la concurență. Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, compania Samsung, vine puternic din urmă și în acest domeniu. Samsung a lansat recent un excelent set wireless Galaxy Buds Pro. De asemenea Samsung mai are un set wireless Galaxy Buds Live și unul Galaxy Buds+, printre altele, toate excelente.

Revenind la viitoarele căști Apple, carcasa de încărcare a căștilor, pare foarte asemănătoare cu carcasa setului AirPods Pro, are un corp dreptunghiular în loc de pătrat. Există o lumină de încărcare pe partea din față a carcasei, sugerând că va suporta încărcarea fără fir.

Au fost mai multe zvonuri că Apple se pregătește să lanseze pe piață o gamă de produse audio reîmprospătate. Se pare că acest zvonuri se adeveresc. Apple AirPod-urile din a treia generație, precum și AirPod-urile din a doua generație ar putea fi lansate în primăvara anului acestui an.

Deși datele de lansare nu sunt încă anunțate de companie, se spune că Apple ar putea lansa aceste noi modele AirPods în următoarele săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți