Apple a anunțat seria iPhone 13, Apple Watch Series 7, un iPad obișnuit și un nou iPad Mini

Apple a anunțat seria iPhone 13

Sursă imagine: Apple Inc.

Tech

Scris de T.F.O.

Apple a prezentat recent noua sa serie iPhone 13 alături de Apple Watch Series 7, o tabletă Apple iPad obișnuită și una nouă iPad Mini. Noile produse au fost dezvăluite în timpul unui eveniment virtual la sediul central Apple din Cupertino, California, SUA. Chiar dacă au fost zvonuri și despre un set wireless Apple AirPods, acestea nu au fost lansate.

Noile iPad-uri au fost fi puse în pre-vânzare imediat după eveniment și vor fi livrate peste o săptămână. Noile modele iPhone au fost puse în pre-vânzare vineri, 17 septembrie și vor fi livrate din 24 septembrie. Apple Watch Series 7 va fi la vânzare mai târziu în această toamnă.

Seria Apple iPhone 13 a fost lansată în patru modele. O versiune standard cu un ecran de 6,1 inch, un model Mini, alături de modelele Pro și Pro Max cu ecrane mai mari și o durată mai bună de viață a bateriei.

În ciuda tuturor discuțiilor despre caracteristicile îmbunătățite ale camerelor, mulți utilizatori probabil că nu vor observa prea multe diferențe față de modelele de anul trecut. Dar vor observa o durată mai bună de viață a bateriei, conform site-ului american Cnbc. Apple a pus o baterie mai mare în modelul iPhone 13 și în iPhone 13 Mini. Compania a spus că va dura cu o oră și jumătate mai mult decât modelele similare iPhone 12. Aceasta este o veste bună pentru fanii iPhone 13 Mini. Anul trecut, criticile au abundat pentru bateria lui Apple iPhone 12 Mini pentru că nu rezista atâta timp cât la modelele mai mari.

Noile smartphone-uri Apple Pro au aceleași diagonale de ecran ca modelele de anul trecut, cu o versiune de 6,1 inch (15,49 cm) și o versiune mai mare de 6,7 inch (17,02 cm). Modelele din acest an vin și în versiunea de culoare „Sierra Blue”. Modelul Mini are diagonala de 5,4 inch (13,72 cm) iar modelul standard de 6,1 inch și vin în cinci culori. La fel ca modelele de anul trecut, noile iPhone-uri vor avea conectivitate 5G.

Modelul iPhone 13 Pro ar trebui să aibă o durată de viață a bateriei cu 1,5 ore mai mare, iar fratele său Iphone 13 Pro Max va avea o durată de viață a bateriei de 2,5 ore mai lungă decât Apple iPhone 12 Pro Max, a spus Apple. Apple iPhone 13 Pro începe de la 999 USD, iar Pro Max începe de la 1.099 USD, aceleași prețuri ca anul trecut. Apple a adăugat, de asemenea, o opțiune mai mare de stocare de 1TB. IPhone 13 Mini costă 699 USD, iar iPhone 13 costă 799 USD, aceleași prețuri ca anul trecut. Dispozitivele încep acum cu 128GB spațiu de stocare, o creștere față de anul trecut.

Cea mai mare caracteristică distinctivă între modelele de bază iPhone și modelele sale Pro este că acestea au trei camere orientate spre spate, inclusiv o cameră cu zoom, una largă și o cameră ultra-largă, care poate focaliza pe obiecte de la o distanță de 2 centimetri. Modelele iPhone 13 Pro au un afișaj „Super Retina XDR cu ProMotion” cu o rată de reîmprospătare mai mare decât iPhone-urile anterioare, au 120Hz. Aceste ecrane sunt produse de Samsung Display.

Toată seria iPhone 13 are același procesor: Apple A15 Bionic. Noul cip proiectat de Apple are șase nuclee și o porțiune specializată pentru rularea algoritmilor de inteligență artificială. Modelele din acest an sunt construite din oțel inoxidabil, a spus șeful departamentului marketing de la Apple. Crestătura din partea de sus nu lipsește nici în acest an, chiar dacă este ceva mai mică. Altfel, noua serie iPhone 13 are în mare parte același design ca anul trecut, cu noi module de cameră aranjate în diagonală. Una dintre îmbunătățirile din departamentul foto este un nou „mod cinematic” care poate ține focalizarea pe un subiect în mișcare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.