Ambasadorul Irlandei, în vizită la UVVG

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Excelența Sa, Paul McGarry, ambasadorul Irlandei în România a vizitat orașul nostru, la începutul acestei săptămâni, ocazie cu care s-a întâlnit şi cu corpul academic al Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad. Aflat la prima sa vizită în Arad, E.S. a ținut să menționeze că avem un oraș minunat și că este foarte bucuros pentru ocazia de a fi întâlnit atâția oameni frumoși, la U.V.V.G. : „Suntem la începutul unei colaborări între Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și mai multe universități din Irlanda, colaborare care, sunt convins, se va dovedi fructuoasă atât pentru universitatea arădeană cât și pentru cele din Irlanda, care intenționează să extindă colaborările cu universități din România.”

Rectorul U.V.V.G., prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci : „E.S. ne-a vizitat astăzi, împreună cu o delegație frumoasă. Acest eveniment este primul din cele programate pentru luna mai, când împlinim 33 de ani de existență și 30 de ani de la înființarea relațiilor internaționale în universitatea noastră. Bucuria cea mai mare este că această vizită a fost facilitată de două absolvente, și iată un exemplu recent, actual și aplicat de a ne mândri cu ALUMNI noștri. Porțile universității noastre sunt deschise pentru internaționalizare.”

Delegația care l-a însoțit pe Dl. ambasador al Irlandei în România, E.S. domnul Paul McGarry, Ambasadorul Irlandei în România, a fost compusă din dna Alina Ciocoiu – Director general Avalon Comp SRL, (ALUMNI UVVG), dna Andreea Ciocoiu, fondator R.I.B.A. – Romanian Ireland Business Association, Membru în Comitetului executiv R.I.B.A., Managing Partner Avalon Comp SRL (ALUMNI UVVG), dl Marcel Cristian Blaj – Director executiv Avalon Comp SRL și dl. Hugh Beirne – fondator R.I.B.A., partener Avalon Comp Dublin.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.