Ajută și tu un copil să meargă la școală. Alătură-te campaniei „Rechizite pentru prichindei”

Social

Scris de Amalia Fuliaș

Alexandra Timar, tânăra din Arad care organizează de peste 10 ani, cel puțin 3 campanii anual pentru copiii și bătrânii nevoiași (de Paște, de Crăciun și înaintea începerii anului școlar), are nevoie de ajutorul nostru și de data aceasta, pentru a reuși să bucure sute, poate chiar mii de copii cu rechizite, atât de necesare acum în prag de începere a noului an școlar.

Campania actuală se numește „Rechizite pentru prichindei” și Alexandra își dorește să poată ajuta cât mai mulți copii nevoiași și care sunt în pragul abandonului școlar din cauza neajunsurilor. Copiii care vor beneficia de acest ajutor din partea ascociaței Alexandrei sunt din Arad, Hunedoara, Satu Mare, Vaslui și Neamț.

Sub sloganul „Educând o generație schimbi viitorul unei țări”, Alexandra Timar îndeamnă oamenii să doneze orice sumă, fie ea cât de mică, pentru a pune o cărămidă la un viitor mai bun pentru noi toți.

Dacă vreți să ajutați, atunci aveți următoarele variante:

– cumpărați rechizite, chiar și online și le trimiteți la adresa asociației: Jud. Arad, Loc. Vladimirescu, Str. Drumul Combinatului, FN, pentru Alexandra;

– cumpărați rechizite și le duceți personal la unul din centrele de colectare din țară sau străinătate, centre pe care le puteți găsi cu un singur click aici: Listă centre.

– faceți o donație direct către asociație: Beneficiar – Asociația Îngeri pentru suflete
– cont lei: RO74BTRLRONCRT0521432301
– cont euro: RO24BTRLEURCRT0521432301
– Paypal: alexandra20m@yahoo.com
– Revolut: 0744 683 191

„Știm, e o perioadă grea pentru toată lumea, dar dacă nouă ne e greu, cum le e celor ce nu au nici măcar strictul necesar? Copiii defavorizați au nevoie de tine! Ori că donezi 10-20-30 de lei, ori că te duci și iei tu câteva caiete, orice variantă ajută și pune o cărămida la un viitor mai bun pentru noi toți! Educația e singura soluție!”, a scris Alexandra Timar pe contul ei de Facebook.

Campania este în curs de desfășurare, iar cine vrea să ajute, o poate face până la data de 10.09.2020.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.