joi, 30 mai, 2024

Acer va lansa laptopul de gaming Predator Blade Neo cu GPU RTX 4060

Share

Acer este o companie taiwaneză de IT și producător de electronice înființată în anul 1976. Compania este al doilea furnizor de pe glob după numărul de PC-uri vândute, după compania HP. Printre produsele Acer se numără și laptopuri de gaming, foarte apreciate de utilizatori. Acum am aflat că laptopul de gaming Acer Predator Blade Neo va fi lansa pe 8 aprilie.

Potrivit GizmoChina, compania taiwaneză a dezvăluit zilele trecute prețul pentru cele două variante de laptop care vor fi în curând la vânzare. Această serie este destul de capabilă, datorită celui mai recent procesor Intel Core Ultra și a unei plăci grafice Nvidia RTX 4060. Prețurile sunt pentru China, dar aveți și conversia în euro. Cei interesați pot alege dintre două variante:

  • Acer Predator Blade Neo Ultra 5 125H / RTX 4060 | 16GB/1TB costă 8.499 ¥ (~1.095€)
  • Acer Predator Blade Neo Ultra 7 155H / RTX 4060 | 16GB/1TB pentru 8.999 yuani ((~1.160€)

Lansat în străinătate la sfârșitul anului trecut, Predator Neo (numit în altă parte Predator Triton Neo 16) este cunoscut pentru designul său subțire și ușor. La doar 18,82 mm grosime și 2,05 kg greutate, este ușor de luat cu tine oriunde vrei să joci. Laptopul arată, de asemenea, bine cu un corp din aliaj de aluminiu.

În interior, veți găsi o combinație puternică de un procesor Intel Core Ultra și o placă grafică RTX 4060, plus 16GB de memorie RAM pentru o performanță fără probleme. Predator Neo are chiar și caracteristici speciale AI, cu până la 686 TOPS (Trillions or Tera Operations per Second) de putere de calcul AI locală. Acest lucru îi permite să facă lucruri interesante, cum ar fi reducerea zgomotului de fundal în chatul vocal.

Vedeta laptopului Acer Predator Blade Neo Ultra este ecranul cu o diagonală de 16 inch (40,64 centimetri). Acest ecran cu rezoluție de 2,5K are o rată de reîmprospătare super rapidă de 240 Hz pentru imagini super fluide, perfecte pentru jocuri intense. Culorile sunt, de asemenea, grozave, cu acoperire a culorilor 100% DCI-P3 și corecție a culorii Calman. De asemenea, jucătorii vor adora faptul că ecranul funcționează cu tehnologia G-SYNC pentru un avantaj competitiv.

Menținerea rece a laptopului este asigurată de un nou sistem de răcire elegant, cu ventilatoare speciale și conducție de căldură din metal lichid și conducte de căldură. Acer Predator Blade Neo are și o baterie decentă de 76 Wh, un încărcător puternic de 230W, astfel nu trebuie să lăsați laptopul conectat tot timpul. Laptopul are și o placă de rețea fără fir Killer AX1675i pentru jocuri online fără întârzieri. Acer oferă o garanție de 3 ani cu service la fața locului și o garanție globală de 1 an pentru liniște sufletească a utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți