Accident spectaculos la Șicula. Două persoane au fost rănite, după ce s-au dat peste cap cu mașina | Foto

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un accident spectaculos a avut loc în această după-amiază în localitatea arădeană Șicula, unde un autoturism s-a izbit de un cap de pod, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar ulterior a ajuns într-un șanț de lângă șosea, cu roțile în sus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, maiorul George Pleșca, două echipaje ale Detașamentului Ineu, dintre care unul SMURD și unul de descarcerare, au intervenit în localitatea Șicula pentru acordarea asistenței medicale de urgență pentru două victime, în urma unui accident rutier.

„Victimele, o femeie și un bărbat, au fost găsite de către colegii mei în afara autoturismului, conștiente și stabile”, spune maiorul Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.