UPDATE 2 – Cazul bătrânului care a sfârșit sub roțile trenului pare o sinucidere. Soția acestuia a murit cu câteva ore înainte

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această dimineață în jurul orei 11:00, polițiștii arădeni fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat în fața trenului în zona depoului CFR Arad.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii de la transporturi și un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat de 73 de ani.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconștiență.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

UPDATE

Medicii l-au transportat de urgență pe bărbat la spital, încercând din răsputeri să-l resusciteze. Din nefericire, impactul pe care corpul bătrânului l-a avut cu locomotiva i-a fost fatal, în cele din urmă acesta fiind declarat decedat. Din ce înțelegem, este posibil ca bărbatul să fi suferit și amputații ale membrelor, cauzate de roțile trenului.

UPDATE 2

Din nefericire, s-ar părea că bătrânul de 73 de ani care a sfârșit după ce a ajuns sub roțile trenului, ar fi vrut să-și pună capăt zilelor. Cel puțin ultimele informații apărute ne trimit cu gândul în această direcție. Nu știm momentan dacă acesta avea copii sau dacă a lăsat vreun bilet de adio, însă s-ar părea că soția acestuia ar fi murit chiar în această dimineață, după o boală cumplită. Este foarte posibil ca acesta să fie motivul pentru care bărbatul septuagenar să fi decis să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în fața trenului.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.