Presa arădeană este mai săracă, de astăzi: colegul și prietenul nostru, jurnalistul arădean Răzvan Crețu, a pierdut lupta cu o boală cruntă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Presa arădeană este mai săracă începând de astăzi, după ce colegul și prietenul multora dintre noi, jurnalistul Răzvan Crețu, a murit.

Am putea scrie multe, foarte multe, despre Răzvan Crețu, și ne-ar fi greu să găsim un moment din care să începem, dar și unul în care să încheiem povestea lui. Un lucru este cert, iar cei care l-au cunoscut pe Răzvan, care i-am fost colegi, care i-am fost prieteni, știm că a fost un om care a iubit din plin viața, mereu glumeț, mereu cu zâmbetul pe buze. Dar dincolo de viață, Răzvan și-a iubit familia, o familie pentru care „condeiul” a însemnat destul de mult. Sora lui Răzvan, Ramona, a trecut și ea la rândul ei prin mass-media, iar în urmă cu un deceniu, acesta și-a unit destinele cu o altă jurnalistă, Claudia Untaru, cea care i-a fost alături până în ultima clipă și alături de care au un băiețel minunat, pe Alexandru.

Din păcate, Răzvan a fost diagnosticat anul trecut cu o boală cruntă, o boală care în ultima vreme răpește tot mai multe suflete dintre noi, iar starea colegului și prietenului nostru a fost oarecum fluctuantă vreme de câteva luni. În ultima perioadă, însă, starea de sănătate a lui Răzvan Crețu s-a deteriorat destul de rău, iar astăzi am rămas cu toții șocați la auzul veștii că Răzvan nu mai este printre noi, cel puțin fizic. Și suntem cu toții șocați, fiindcă oricât de bolnav ți-ar fi cineva apropiat sau cunoscut, tot nu te poți obișnui ușor cu ideea că nu mai este printre noi.

În decursul anilor, Răzvan Crețu a trecut prin mai multe redacții arădene, ultima oară activând la publicația Ziar de Arad, în același loc activând și soția sa, Claudia.

De altfel, Claudia a și fost și cea care a anunțat public faptul că Răzvan a pierdut lupta cu boala, în această după-amiază, pe pagina sa de Facebook.

„Am crezut că o vom învinge, dar se pare că Dumnezeu are nevoie de tine în cer pentru a scrie printre stele. Peste două zile sunt zece ani de căsnicie. Ai lăsat în urmă un copil minunat. Mulțumesc! Ești îngerul nostru!”, a scris Claudia Untaru Crețu.

Răzvan Crețu va fi înmormântat sâmbătă, însă nu a fost încă stabilită ora. Joi și vineri vor avea loc slujbele de priveghi, începând cu orele 19:00, la Casa Funerară „Kuki” de pe strada Cocorilor.

Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut pe Răzvan Crețu și care l-au considerat măcar apropiat de ei!

Rămas bun, dragă prietene!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.