400 de locuri, scoase la concurs în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei Române

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să se alăture echipei Jandarmeriei.

Cei care doresc să devină jandarmi pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, fiind disponibile în total 400 de locuri.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie – 28 februarie, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la admitere se găsesc pe următoarele site-uri:

Ministerul Afacerilor Interne:

https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/

Școala Militară de Subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășanii: http://www.scoaladragasani.ro/

Școala Militară de Subofițeri “Petru Rareș” Fălticeni:

https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.