Gospodăriile din două localități arădene vor rămâne fără curent joi și vineri

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Reprezentanții E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD, anunță că a fost redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Totodată, aceștia anunță că lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, mai transmit reprezentanții E-Distribuție Banat SA.

Astfel, locuitorii din localitățile arădene Bătuța și Dumbrăvița, ambele aparținând de comuna Bârzava, vor rămâne fără curent în zilele de joi, respectiv vineri, în intervelul orar 09:00 – 17:00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.