Gospodăriile din două localități arădene vor rămâne fără curent joi și vineri

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Reprezentanții E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD, anunță că a fost redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Totodată, aceștia anunță că lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, mai transmit reprezentanții E-Distribuție Banat SA.

Astfel, locuitorii din localitățile arădene Bătuța și Dumbrăvița, ambele aparținând de comuna Bârzava, vor rămâne fără curent în zilele de joi, respectiv vineri, în intervelul orar 09:00 – 17:00.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.