Zilele Aradului continuă și în Piața „Avram Iancu“

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 23 – 29 august, în Piața „Avram Iancu“ vor fi organizate mai multe activități menite să-i atragă pe arădeni, cu ocazia Zilelor Aradului.

Astfel, o parte dintre comercianții care au participat la Boulevard Food&Fun, în perioada 20 – 22 august, vor continua să ofere arădenilor preparate culinare tradiționale și nu numai, în piața „Avram Iancu“, încă o săptămână.

Tot aici arădenii vor găsi suveniruri, produse hand-made, iar pentru cei mici este pregătit un loc de joacă cu tobogane gonflabile.

În fiecare seară, în zonă, vor fi invitați să mixeze DJ-ii din Arad.

Cei care doresc să viziteze zona special amenajată în Piața „Avram Iancu“, de Zilele Aradului, o pot face, începând de luni, 23 august de la ora 17:00, iar de marți, zilnic, între orele 11:00 – 23:00.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.