Zeci de migranți, depistați în pensiuni din Arad și Vladimirescu

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii din Vladimirescu, împreună cu cei ai Secției 2 Poliție Urbană Micălaca și cei ai Biroului de Ordine Publică Arad, au depistat, miercuri, 30 de migranți de origine turcă cazați la mai multe pensiuni din comuna Vladimirescu și municipiul Arad.

Din investigațiile efectuate a reieșit că 27 migranți de origine turcă erau cazați la două pensiuni din comuna Vladimirescu, iar 3 dintre aceștia la una din municipiul Arad, toți cei în cauză pătrunzând pe teritoriul României prin Serbia.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Inspectoratului General pentru Imigrări și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a reieșit că aceștia nu figurau ca intrați legal pe teritoriul României.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei 30 de migranți fiind preluați de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad pentru continuarea cercetărilor.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de General pentru Imigrări și cei ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.