Weekend „bogat” în infracțiuni rutiere

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii din Șiria au depistat în trafic, la data de 14 noiembrie, un bărbat de 46 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe raza loalității Galșa, fără a deține permis de conducere.

Tot fără permis a mai fost depistat, în seara zilei de 15 noiembrie, un tânăr de 22 de ani, din Secusigiu, în timp ce conduceaun autoturism pe raza aceleiași localități. De asemenea, autoturismul pe care îl conducea este radiat din circulație din anul 2018 și avea aplicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale unui alt vehicul.

Un bărbat de 33 de ani, din Secusigiu, a fost depistat de polițiști pe raza localității, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, având aplicate numerele de înmatriculare ale unui alt autoturism.

La data de 15 noiembrie, pe raza localității Vladimirescu, a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tuturor celor depistați au fost întocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.