Votat de fani drept „jucătorul sezonului”, brazilianul Erico și-a prelungit contractul cu UTA

Sport

Scris de Andrei Fuliaș

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul antrenat de Gyuszi Balint la primul sezon de la revenirea în primul eșalon fotbalistic și-a prelungit contractul.

Vorbim, desigur, despre fundașul central Erico da Silva. Barzilianul tocmai a bifat opt sezoane în Liga 1, trecând pe la „U” Cluj, Pandurii Târgu-Jiu, Astra Giurgiu și, evident, UTA.

Erico a făcut un sezon destul de bun în tricoul Bătrânei Doamne, dovedindu-se a fi, pe lângă un apărător atletic și solid, deși cu unele ezitări câteodată, un adevărat marcator.

Acesta a contribuit decisiv la câteva dintre victoriile surprinzătoare ale arădenilor, cu goluri extrem de importante, cinci la număr, goluri marcate în special în finalul partidelor:

FC Botoșani 2 – 3 UTA (Erico a marcat golul de 2-2, în minutul 48);

FC Voluntari 0 – 1 UTA (Erico a marcat golul victoriei, în minutul 90+4);

Poli Iași 1 – 2 UTA (Erico a marcat golul de 1-1, în minutul 90+2);

Chindia Târgoviște 1 – 1 UTA (Erico a marcat golul de 1-1, în minutul 90+2);

Astra Giurgiu 1 – 2 UTA (Erico a marcat golul victoriei, în minutul 89).

De altfel, imediat după încheierea sezonului, cei de la UTA au organizat un sondaj, desfășurat în mediul online, pentru a afla jucătorul preferat al suporterilor. Ei bine, cei mai mulți fani au fost de părere că Erico da Silva este „jucătorul sezonului” pentru UTA.

Acestea fiind spuse, UTA a anunțat în această seară faptul că Erico va continua la Arad pentru cel puțin până în 2022, noul contract având și o clauză de prelungire cu încă un sezon.

„Conducerea clubului UTA anunță continuarea colaborării cu Erico da Silva pentru sezonul 2021-2022.  Apărătorul a semnat, astăzi, noul contract, care include și posibilitatea prelungirii acestuia pentru încă un an. Suntem bucuroși că mergem împreună mai departe și sperăm că vom avea un drum cât mai frumos împreună!”, transmit cei de la UTA.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.