Vijelia a afectat o parte din acoperișul de la Spitalul Matern, dar și acoperișul unei clădiri de la Județean. Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcini | FOTO

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Furtuna de noaptea trecută a afectat o parte din acoperișul Spitalului Matern. În același timp, o bucată din izolatia termică a clădirii din strada Andrenyi Karoly a fost desprinsă de furtună, iar doi copaci au fost efectiv smulși din rădăcină.

Din fericire nu au fost puse în pericol viețile pacienților și a personalului medical de serviciu.

„A fost o mobilizare extraordinară azi-noapte. Mulțumim echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad care au intervenit de urgență și colegilor din spital care au făcut tot ce este omenește posibil pentru limitarea pagubelor și pentru siguranța pacienților. S-a muncit până spre dimineață pentru a îndepărta bucățile de acoperiș și copacii prăbușiti”, a explicat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.