Vânzarea biletelor pentru meciul UTA – Rapid începe astăzi. Când și cum vă puteți ridica brățările pentru meci, dar și cum vă puteți face testele antigen

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Clubul UTA anunță că biletele pentru meciul cu Rapid București, din etapa a VIII-a a Ligii I, se pun în vânzare începând de marți, 7 septembrie, la Arena Francisc Neuman.

Programul este următorul:

Marți, 7 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Miercuri, 8 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Joi, 9 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Vineri, 10 septembrie: orele 16:00 – 20:00

De asemenea, de marți, 7 septembrie, ora 16:00, biletele sunt disponibile și on-line, pe www.uta-arad.ro, secțiunea Ticketing.

Prețurile biletelor sunt:

Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 30 de lei

Tribuna II – 45 de lei

Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei.

Intrarea la meci se face doar pe baza unei brățări

Cu sprijinul și acordul Direcției de Sănătate Publică Arad, în colaborare cu Crucea Roșie, partener important pentru clubul nostru, anunțăm că vom putea efectua teste pentru meciul cu Rapid București începând de joi, 9 septembrie, evitând astfel aglomerația din ziua meciului. Ne bucurăm că instituțiile arădene sprijină activitatea clubului UTA și le mulțumim, pe această cale. În momentul de față, mai mult de 50% din suporterii noștri fideli sunt vaccinați”, transmit reprezentanții Bătrânei Doamne.

Programul testărilor și al eliberării brățărilor:

Joi, 9 septembrie: orele 16:00 – 20:00

Vineri, 10 septembrie: orele 11:00 – 20:00

Rugăm publicul să se testeze și să ridice brățările, pe cât posibil, joi sau vineri înainte de masă, pentru evitarea situațiilor de aglomerare înaintea jocului.

Minorii care nu au împlinit 18 ani la data meciului nu au nevoie de brățări.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.