„Vacanța în siguranță”, proiect al polițiștilor de la Analiza și Prevenirea Criminalității

Social Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au inițiat, la sfârșitul anului școlar 2020-2021, campania „Vacanța în siguranță”.

Prin activitățile desfășurate, polițiștii, împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și protecția Copilului Arad, își propun să continue informarea elevilor din taberele școlare din județ cu privire la consecințele consumului de alcool, tutun, substanțe interzise și modalități de prevenire a victimizării tinerilor. De asemenea, bullying-ul  sub toate formele sale, și orice altă formă de violență va fi unul din subiectele abordate.

La sfârșitul săptămânii trecute, au fost desfășurate activități în Tabăra de agrement și recreere Moneasa, unde, elevi din 6 localități ale județului, care s-au deplasat cu sprijinul asociației „Fii om, e gratis”, s-au întâlnir cu polițiștii și reprezentanții D.G.A.S.P.C. Arad.

Pe lângă temele propuse, care au fost dezbătute cu cei prezenți, s-a discutat importanța activităților sportive în timpul anului școlar și în vacanțe.

Activitățile se vor desfășura pe tot parcursul vacanței școlare de vară, în toate taberele școlare din județ, precum și în locurile populare de petrecere a timpului liber a elevilor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.