Va fi extinsă rețeaua de gaz la Pecica, Iratoșu și Dorobanți

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru dezvoltarea rețelelor de gaz din orașul Pecica și comunele Iratoșu și Dorobanți. În urma acestui act, cele trei primării vor putea finaliza Studiul de Fezabilitate pentru extinderea rețelei de gaz în localitățile Sederhat, Turnu (aparținând de Pecica), Iratoșu, Variașu Mare, Variașu Mic (aparținând de Iratoșu) și Dorobanți. Cele trei comunități arădene doresc să depună acest proiect pentru a fi finanțat din fonduri europene, prin POIM (Programul Operațional de Infrastructură Mare).

„Îndemn toți primarii să acționeze cât mai urgent pentru realizarea documentației tehnice de extindere a rețelei de gaz și îi felicit pe cei care au făcut deja acest demers. Consiliul Județean Arad acordă tot sprijinul și se declară partener oricărui proiect care ajută la dezvoltarea județului. Extinderea rețelei de gaz înseamnă nu doar o utilitate tot mai necesară în actualul context economic, dar și un confort sporit pentru locuitori”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.