UTA se întărește cu un „număr 10” brazilian

Sursă imagine: planetabrazuka.com

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Potrivit colegilor de la Sport Arad, UTA se va întări în această iarnă cu un fotbalist brazilian, iar decizia vine în paralel cu cea de a se renunța la croatul Mihovil Klapan, un fotbalist care a evoluat pentru arădeni doar câteva minute, fiind mai mult accidentat.

Fotbalistul despre care scriu cei de la Sport Arad se numește Roger Junior Rodrigues Figueira, un brazilian de 24 de ani. Număr 10 de picior stâng, Roger Jr. joacă în Europa de doi ani, trecând pe la Kukesi și Kastrioti (Albania) și Riga FC (Letonia). Cu această ultimă formație s-a încununat campion în această toamnă, dar a și evoluat în preliminariile Champions League (0-2 cu Maccabi Tel Aviv). În turul doi preliminar al Europa League, Riga a trecut de 1-0 de Tre Fiori, campioana din San Marino, pentru ca apoi să se recunoască învinsă de campioana Scoției, Celtic Glasgow (0-1). În țara natală, noul „decar” al arădenilor a evoluat pentru trei cluburi: Vila Nova, Botafogo-PB, Goiania și Atletico Goianiense.

Citește mai multe și vezi un material video cu Roger Junior cu un singur click aici: SportArad.ro.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.