joi, 30 mai, 2024

UTA se deplasează mâine la Pecica pentru un amical în familie

Share

Mircea Rednic profită de faptul că între meciurile cu Hermannstadt (jucat vineri) și cel cu Petrolul (programat luni) are 10 zile la dispoziție și se folosește de acest interval pentru a programa un amical în care probabil va testa idei tactice dar bănuim că va și folosi jucători care nu au suficiente minute acumulate. Și ce adversar putea fi mai potrivit decât Progresul Pecica, echipă cu care UTA are strânse relații de colaborare, mai mulți tineri jucători aparținând de clubul arădean fiind împrumutați la echipa ce evoluează în Liga 3. Așadar, cu ocazia asta, antrenorul va putea să arunce un ochi și către aceștia.

Dincolo de utilitatea acestui meci pentru UTA, oficialii Progresului văd venirea echipei fanion a județului în localitatea lor drept un prilej de sărbătoare. De altfel, prezența UTA-ei în micuțul orășel vestit pentru pita care-i poartă numele, a devenit o obișnuință la diferite evenimente de tip „agapă“. De data aceasta însă iată că fotbaliștii Bătrânei Doamne vin la Pecica nu doar pentru a se bucura de spectacole sau a gusta din bunătățile culinare specifice zonei ci și pentru a juca fotbal. „Este o sărbătoare pentru noi acest amical cu UTA. Îl doream demult, l-am mai avut odată programat când a fost pauza echipelor naționale, dar atunci nu s-a putut. Îi așteptăm toți iubitorii fotbalului din zonă să vină la meci.” a declarat Cristian Pilan, conducătorul gazdelor.

Partida va începe la ora 17:00 iar intrarea va fi liberă. De asemenea, meciul va putea fi vizionat pe canalul de yotube Radio Zestrea Pecica / Pecica TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți