UTA s-a impus cu 5-1 în amicalul cu Avântul Periam

Sport

Scris de Andrei Fuliaș

După ce în urmă cu două zile formația lui Mircea Rednic învingea divizionara terță Gloria Lunca-Teuz Cermei cu scorul de 4-1, astăzi formația arădeană s-a impus cu 5-1 în fața altei formații de Liga a 3-a. Este vorba despre formația timișeană Avântul Periam. Partida a început cu un moment de reculegere ținut în memoria doctorului Zeno Moldovan, un înfocat suporter al UTA-ei, care a decedat în această dimineață.

La fel ca și în amicalul cu formația din Cermei, Mircea Rednic a încercat să vadă la lucru cât mai mulți jucători, începând partida cu o formație și făcând o sumedenie de modificări la pauza meciului, inclusiv în ceea ce privește așezarea în teren.

Pentru UTA, în prima repriză au jucat: Iacob – Diogo Rodrigues, Benga, Markov, Abeid – Marcelo Freitas, Marku – Rareș Pop, Fabry, Cristi Mihai – Cooper.

În cea de-a doua repriză au jucat: Iacob – Roganovic, Iurasciuc, Carp, Dumitrașcu – Stahl, Holst, Mihai, Stanciu – Leidsman, Kyrychenko. După aproximtiv un sfert de oră de la realuarea jocului, Negoescu l-a înlocuit pe Cristi Mihai.

De partea cealaltă, Avântul Periam a început partida cu: Antonescu – Mager, Mureșan, Cochintu, Spulber – Onacia, Galațan, Olteanu, Gașpar, Viașu – Baranyi. Pe parcursul partidei, antrenorul Răzvan Leuca i-a trimis în teren și pe Balc, Popescu, Bot, Filip, Toma, Mânecan, Dobricean, Stefanciuc, Khun și Prața.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 14, de Rareș Pop, cu un șut de la marginea careului. Brazilianul Marcelo Freitas a făcut 2-0 în minutul 21, cu un șut din mijlocul careului. În minutul 32, Godberg Cooper a majorat diferența din „gura porții”, după o respingere defectuoasă a portarului advers. Scorul pauzei a fost 3-0 în contul Bătrânei Doamne. La doar șase minute de la revenirea de la vestiare, olandezul Leidsman a marcat și el. În minutul 68 a venit și rândul celor de la Periam să marcheze, atunci când Stefanciuc a trimis un șut frumos de la aproximativ 25 de metri de poarta lui Iacob, un trasor care s-a dus direct în vinclu. Ultimul gol al partidei a fost înscris în minutul 80, de Stanciu, fotbalistul care tocmai a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formația arădeană.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.