vineri, 19 iulie, 2024

UTA s-a impus cu 5-1 în amicalul cu Avântul Periam

Distribuie articolul

După ce în urmă cu două zile formația lui Mircea Rednic învingea divizionara terță Gloria Lunca-Teuz Cermei cu scorul de 4-1, astăzi formația arădeană s-a impus cu 5-1 în fața altei formații de Liga a 3-a. Este vorba despre formația timișeană Avântul Periam. Partida a început cu un moment de reculegere ținut în memoria doctorului Zeno Moldovan, un înfocat suporter al UTA-ei, care a decedat în această dimineață.

La fel ca și în amicalul cu formația din Cermei, Mircea Rednic a încercat să vadă la lucru cât mai mulți jucători, începând partida cu o formație și făcând o sumedenie de modificări la pauza meciului, inclusiv în ceea ce privește așezarea în teren.

Pentru UTA, în prima repriză au jucat: Iacob – Diogo Rodrigues, Benga, Markov, Abeid – Marcelo Freitas, Marku – Rareș Pop, Fabry, Cristi Mihai – Cooper.

În cea de-a doua repriză au jucat: Iacob – Roganovic, Iurasciuc, Carp, Dumitrașcu – Stahl, Holst, Mihai, Stanciu – Leidsman, Kyrychenko. După aproximtiv un sfert de oră de la realuarea jocului, Negoescu l-a înlocuit pe Cristi Mihai.

De partea cealaltă, Avântul Periam a început partida cu: Antonescu – Mager, Mureșan, Cochintu, Spulber – Onacia, Galațan, Olteanu, Gașpar, Viașu – Baranyi. Pe parcursul partidei, antrenorul Răzvan Leuca i-a trimis în teren și pe Balc, Popescu, Bot, Filip, Toma, Mânecan, Dobricean, Stefanciuc, Khun și Prața.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 14, de Rareș Pop, cu un șut de la marginea careului. Brazilianul Marcelo Freitas a făcut 2-0 în minutul 21, cu un șut din mijlocul careului. În minutul 32, Godberg Cooper a majorat diferența din „gura porții”, după o respingere defectuoasă a portarului advers. Scorul pauzei a fost 3-0 în contul Bătrânei Doamne. La doar șase minute de la revenirea de la vestiare, olandezul Leidsman a marcat și el. În minutul 68 a venit și rândul celor de la Periam să marcheze, atunci când Stefanciuc a trimis un șut frumos de la aproximativ 25 de metri de poarta lui Iacob, un trasor care s-a dus direct în vinclu. Ultimul gol al partidei a fost înscris în minutul 80, de Stanciu, fotbalistul care tocmai a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formația arădeană.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți