vineri, 19 iulie, 2024

UTA s-a distrat cu austriecii de la Voitsberg. 7 goluri și 3 zile de vacanță pentru moral

Distribuie articolul

Așa cum spuneam după înfrângerile cu Borac Banja Luka (1-2) și FK Sarajevo (1-3), chiar dacă rezultatele nu sunt cel mai important element într-un cantonament de pregătire, totuși pentru moralul echipei și încrederea suporterilor, era indicat ca măcar într-un meci UTA să simtă gustul victoriei. Acest lucru s-a întâmplat până la urmă ieri, asta pentru că amicalul ce trebuia jucat astăzi împotriva echipei FK Napredak Kruševac (prima ligă din Serbia), a fost înlocuit cu un meci disputat aseară împotriva echipei austriece ASK Voitsberg, proaspăt promovată în liga secundă din Austria. Chiar dacă mai nou UTA și-a făcut un obicei din a aduce jucători din ligile secunde din Europa sau Asia, iată totuși că diferența de eșaloane este totuși semnificativă, mai ales când vorbim de țări care nu sunt încadrate în categoria mari puteri, astfel că pentru elevii lui Mircea Rednic partida de ieri a fost un adevărat galop de sănătate, încheiat cu o victorie la scor: 7-1!

Pentru UTA au înscris Fabry (minutul 16), Omondi (45+1), Cristea (53, 84), Trif (58), Dumiter (78-pen), Halaf 84.

UTA a jucat în roșu acest ultim amical și a folosit următorii jucători: Popa (60. Mitrovic) – Râpă (46. Anișorac), Benga (46. Iurasciuc), Trif, Rodrigues (76. Calotă) – Pedro (46. Van Durmen), Mihai (33 Samson) – David (60. Dumiter), Fabry (46. Halaf), Omondi (46. Ahmet) – Ezekiel (46. Cristea).

Pentru utiști urmează acum trei zile de odihnă și relaxare, timp în care își vor afla și ordinea meciurilor din viitorul sezon de Superliga, țintarul campionatului urmând să fie efectuat luni. Miercuri se vor relua pregătirile și, în funcție de ziua în care UTA va debuta în noul sezon (12-15 iulie), posibil ca utiștii să mai joace o partidă de pregătire acasă ori în apropiere, la finalul săptămânii viitoare.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți