UTA pune în vânzare bilete pentru partida cu Sepsi. Care sunt condițiile pentru accesul la meci

Doua puncte pierdute de aradeni in minutul 90 UTA - FCSB 1-1

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Sport

Scris de Arad Obiectiv

UTA s-a despărțit luni de antrenorul Gyuszi Balint după doi ani și jumătate, acesta fiind înlocuit rapid cu Ionuț Badea. Noul antrenor are la dispoziție numai patru zile pentru a pregăti partida de sâmbătă, de pe teren propriu, împtroiva celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Primul antrenament sub comanda lui Ionuț Badea va avea loc astăzi, de la ora 15:00, la baza ICRTI.

În acest context, UTA a anunța care este programul de vânzare al biletelor pentru meciul de sâmbătă, de pe Arena „Francisc Neuman”.

Astfel, prima tranșă de bilete va fi pusă în vânzare încă de astăzi, începând cu ora 16:00, dar aceste bilete vor putea fi achiziționate numai online, pe site-ul uta-arad.ro.

A doua tranșă de bilete pentru partida de sâmbătă va intra în vânzare vineri și, dacă nu cumva se epuizează toate în prima zi, fanii își vor putea achiziționa bilete și sâmbătă. Vânzarea fizică de bilete se va face la Arena „Francisc Neuman”, după următorul program: vineri, între orele 15:00 și 19:00, respectiv sâmbătă, între orele 09:00 și 13:00.

Prețul biletelor este următorul: Peluza „Iosif Petschovsky” – 30 de lei; Tribuna II – 45 de lei; Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 60 de lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 13 ani beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului, însă aceste bilete reduse pot fi achiziționate doar de la stadion, nu și online.

Accesul la meci se va face în continuare, ca și până acum, pe baza unor brățări. Abonații și fanii care își vor cumpăra bilete pot primi aceste brățări doar pe baza certificatelor verzi sau a unor teste Covid negative. Suporterii își pot face teste antigen chiar și la Arena „Francisc Neuman”, la prețul de 20 de lei.

Programul de eliberare al brățărilor și cel de testare este următorul: vineri, între orele 15:00 și 19:00; sâmbătă, între orele 09:00 și 13:00. Totuși, având în vedere contextul actual, clubul recomandă fanilor să opteze pentru eliberarea brățărilor sau testare vineri sau sâmbătă, până cel târziu la ora 11:00, pentru a fi evitate eventuale aglomerări.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.