UTA, programată a 4-a oară vinerea

Sport

Scris de Giuliano Junc

Doar un meci a jucat UTA într-o altă zi decât vineri, în acest start de campionat; este vorba despre meciul din deplasare de la Sibiu. În rest, echipa noastră, a fost programată în startul week-end-ului la ambele meciuri de pe teren propriu, cu CFR Cluj şi Politehnica Iaşi dar şi la deplasarea din runda inaugurală, de la Galaţi. Va urma peste 10 zile o a doua deplasare într-o zi de vineri, pentru că meciul din Bănie cu CS Universitatea Craiova se va juca pe 18 august, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Până atunci UTA are timp să pregătească bine acest meci, dat fiind că partida din week-end-ul care urmează, cea (tot) din deplasare, cu Farul Constanţa, a fost amânată. Între timp Mircea Rednic grăbeşte procesul de omogenizare al echipei, prin meciuri amicale: astăzi cu Gloria Lunca-Teuz Cermei şi joi cu Avântul Periam, ambele programate de la ora 18:00 în Sânicolau Mic şi posibil duminică, în deplasare cu CFR Cluj.

Iată şi programul complet al etapei a 6-a, aşa cum a fost el făcut public de LPF:

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.