marți, 25 iunie, 2024

UTA oferă decarul pentru echipa etapei!

Distribuie articolul

În opinia specialiștilor, cel mai bun jucător de pe teren în partida UTA – FCU 1948 3-2, a fost slovacul Andrej Fabry. Acesta a așezat excelent mingea pentru șutul din care Joao Pedro a deschis scorul, după care a închis tabela transformând cu siguranță penalty-ul de care a beneficiat UTA în minutul 63. Dincolo de aceste realizări cuprinse în statistică, decarul UTA-ei a ieșit în evidență prin risipa de efort, a fost mereu demarcat și ușor de găsit de colegi iar apoi, odată intrat în posesia mingii, a fost un coșmar pentru apărarea adversă, apelând fie la pase care au luminat jocul, fie la acțiuni individuale prin care și-a depășit adversarul direct sau la șuturi de la distanță care l-au pus la treabă pe portarul advers.

Pentru Fabry este a treia oară când este nominalizat în echipa etapei, precedentele două ocazii fiind în startul sezonului, în etapele 4 (UTA – Politehnica Iași 1-0) și 7 (UTA – FCSB 2-1). Astfel, slovacul îi egalează pe Alexandru Benga și Diogo Rodrigues, ceilalți doi fotbaliști din lotul UTA-ei care aveau deja 3 nominalizări. Andrej Fabry are în acest sezon 6 goluri și 3 pase decisive în campionat, la care se mai adaugă un gol în Cupa României.

Componența etapei a 29-a din Superliga este următoarea: L. Popescu (Univ. Craiova) – Oteliță (Sepsi), Masoero (U. Cluj), Ajeti (CFR), Fl. Ștefan (Sepsi) – Fabry (UTA), Murgia (Hermannstadt), C. Matei (Sepsi) – Ștefănescu (Sepsi), I. Stoica (Hermannstadt), Mitriță (Univ. Craiova). Antrenor: Elias Charalambous (FCSB)

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți