UTA niciodată singură! Prezenţă importantă a galeriei roş-albe în Bănie

Sport

Scris de Giuliano Junc

Weekend-ul recent încheiat a fost unul chinuitor pentru suporterii Bătrânei Doamne. Amânarea partidei cu Farul a golit de pasiune şi adrenalină un sfârşit de săptămână care parcă n-a mai avut acelaşi farmec fără un meci al UTA-ei. Chiar dacă de ceva timp ne-am obişnuit să suferim la aproape fiecare partidă a favoriţilor, zicala „rău cu rău dar mai rău fără rău” are ceva acoperire în realitate. Fanii UTA-ei abia aşteaptă să se reîntâlnească şi să cânte pentru echipa favorită, iar prima ocazie este meciul de vineri cu Universitatea Craiova. Faptul că acesta se joacă în capitala Olteniei e doar un amănunt care nu-i descurajează pe ultraşii arădeni care se pregătesc ca vineri după-amiază să coloreze în roşu şoseaua care duce spre Craiova. Cei care nu fac parte din brigăzile din peluză dar doresc să însoţească echipa în mod organizat împreună cu galeria, pot afla detalii despre această deplasare din comunicatul dat publicitărţii pe pagina de facebook Ultras Arad II şi pe care îl redăm şi noi în continuare:

„Peluza noastră organizează deplasarea suporterilor cu autocarul și îi invită pe toți utiștii să se alăture pentru a susține Bătrâna Doamnă la Craiova.
Prețul trasportului este de 100 RON/persoană, iar rezervarea locurilor în autocar se va face exclusiv la magazinul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bloc L, între gară și Atrium Mall, miercuri și joi, între orele 10.00 și 18.00), acolo unde fanii trebuie să se înscrie pe listă cu datele personale și să achite costul deplasării în funcție de numărul de locuri rezervate. Suporterii care nu locuiesc în Arad sau nu au posibilitatea de a se înscrie la magazin ne pot contacta prin mesaj privat pentru rezervare.
Meciul dintre CSU Craiova și UTA este programat să înceapă vineri, de la ora 21.30, pe stadionul Ion Oblemenco. Detaliile legate de transport și organizare vor fi furnizate ulterior fanilor înregistrați pe lista noastră.
Pentru noi doar UTA contează!”

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.