UTA – FCSB programat într-o seară de luni

Sport

Scris de Giuliano Junc

Deşi mulţi dintre fanii UTA-ei se aşteptau, dat fiind numele adversarului, ca meciul cu FCSB să se joace sâmbătă sau duminică seara, Liga Profesionistă de Fotbal şi televiziunile care transmit meciurile din Superliga au decis astfel. Meciul se va juca într-adevăr la o oră de maximă audienţă dar lunea. Aşadar, Arena „Francisc Neuman” va găzdui duelul UTA – FCSB luni 28 august, de la ora 21:30.

Este pentru prima dată când UTA joacă într-o zi de luni în acest sezon, restul partidelor fiind programate vinerea (cu Oţelul, CFR şi Poli Iaşi) respectiv sâmbăta (cu Hermannstadt). De asemenea, este al doilea meci programat seara, după cel cu CFR Cluj, care s-a jucat tot de la ora 21:30.

Cel mai probabil biletele în sistem online se vor pune în vânzare la începutul săptămânii viitoare urmând ca cele în format fizic să fie comercializate probabil spre sfârşitul săptămânii; asta dacă cei din club vor decide să reţină un număr de bilete şi pentru acest tip de vânzare. Altfel, ţinând cont de interesul pentru acest meci, e de aşteptat ca biletele în sistem online să se vândă încă din primele 2 zile.

Iată şi programul complet al etapei a 7-a:

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.