UTA debutează pe noul „Francisc Neuman”, împotriva lui FC Voluntari. Care sunt echipele de start

Sport

Scris de Andrei Fuliaș

Elevii lui Gyuszi Balint debutează în această seară, începând cu ora 21:00, pe noul stadion „Francisc Neuman”. Arădenii vor juca împotriva celor de la FC Voluntari în cel de-al doilea meci a celei de-a doua etape a acestui sezon de Liga 1.

Reamintim că, în prima etapă, UTA a remizat cu scorul de 1-1 pe terenul Viitorului din Constanța, după ce echipa patronată de Gheorghe Hagi a marcat dintr-un penalty, în minutul 43, prin Gabi Iancu. Totuși, formația antrenată de Balint a egalat imediat după repunerea balonului în joc, printr-un șut foarte bine plasat la colțul lung de către golgheterul sezonului trecut al Bătrânei Doamne, Valentin Buhăcianu.

Echipele de start

UTA va începe în această seară cu tânărul Horațiu Moldovan între buturi. În apăreare, formația lui Balint se va apăra, de la dreapta la stânga, cu Sorin Bustea, Alexandru Benga, Florin Ilie și Simo Roumpoulakou. La mijlocul terenului, antrenorul UTA-ei îi va trimite în teren pe Dragoș Tescan, Neluț Roșu, Alexandru Albu și Valentin Buhăcianu, iar în atac vor juca Alexandru Ioniță și Vlad Morar, ultimul ajungând la Arad chiar de la formația vizitatoare. Formația de început este un clasic 4-4-2, însă se poate transforma în orice moment într-un 4-3-3 sau un 4-2-3-1.

FC Voluntari va începe cu Victor Rîmniceanu în poartă. Pe linia de fund vor juca Alexandru Vlad, Ionuț Balaur, Igor Armas și Cristian Costin, iar la mijloc vor fi titulari Ricardinho, Mihai Căpățînă și Eric de Oliveira. Formația antrenată de Mihai Teja va ataca cu trei oameni: Ion Gheorghe, Răzvan Grădinaru și Alexandru Stoica.

Rezerve

Pe banca gazdelor se vor regăsi: Florin Iacob (P), Erico da Silva, Cristian Melinte, Răzvan Ivan, Marian Pleașcă, Ioan Hora, Ciprian Rus, Denis Rusu și Cătălin Vulturar.

Rezervele celor de la Voluntari sunt: Mihai Cotolan (P), Milan Kocic, Alexandru Chilili, Oktay Ozkara, Alexandru Ilie, George Buliga, Sebastian Mailat și Adelin Voinescu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.