marți, 23 iulie, 2024

UTA ar putea ataca Rapidul cu un fost jucător al giuleștenilor

Distribuie articolul

Digi Sport și GSP au anunțat în această seară că UTA a ajuns la o înțelegere cu Valentin Costache, jucător care a devenit liber de contract după ce s-a despărțit de ciprioții de la Apollon Limassol. Informația a fost confirmată pentru GSP de Mircea Rednic care a declarat următoarele:

„L-am rezolvat pe Costache pe 2 ani. Mâine se prezintă la antrenamente, el a zis că s-a pregătit, dacă e așa, înseamnă că îl putem avea de la prima etapă. Am mare încredere în Costache, dacă vă aduceți aminte cu mine a debutat și chiar a dat gol. S-a bucurat cu suporterii prin tribune și apoi nu-l mai găseam. E un fotbalist cu un CV foarte bun, s-a maturizat, a jucat și în străinătate, a dovedit că poate da goluri și este un bun pasator, cred că va face treabă la noi și sunt fericit că a acceptat această provocare la UTA. O să vedeți că o să fie bine pentru toată lumea.”

Valentin Costache (25 de ani) a fost unul dintre cei mai promițători jucători români în urmă cu câteva sezoane, ajungând la un moment dat chiar la o cotă de piață de un milion de euro, conform transfermark.com. Născut la Videle, a făcut junioratul la Dinamo, unde a și debutat la seniori, cu Mircea Rednic antrenor. A mai jucat apoi în țară la CFR Cluj și la Rapid, de unde a plecat în Cipru. Are și 12 selecții la loturile de juniori și tineret. Cea mai bună perioadă a avut-o la CFR Cluj, unde a bifat 145 de apariții în meciuri oficiale, înscriind 15 goluri și semnând 14 pase decisive. În sezonul trecut, la Apollon Limassol, a adunat 31 de apariții în meciurile oficiale, contabilizând 3 goluri și 3 pase decisive. În sezonul de primăvară a pierdut primul 11 însă, fiind doar de 4 ori titular în cele 10 meciuri din play-out.

Viitorul jucător al UTA-ei este fotbalist de picior drept și poate juca în ambele benzi, motiv pentru care, ținând cont de problemele de efectiv pe care le are UTA pe aceste posturi, dacă într-adevăr semnează mâine cu UTA și vine pregătit din punct de vedere fizic, ar putea să își înfrunte una dintre fostele sale echipe chiar în primul meci al noului sezon de Superliga. UTA – Rapid se joacă pe Arena „Francisc Neuman“ sâmbătă 13 iulie, de la ora 19:15

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți