UTA anunță că s-a găsit o soluție de compromis în ceea ce privește tarifele de utilizare a noului stadion

Sport

Scris de Andrei Fuliaș

Conducerea clubului UTA anunță, prin intermediul unui scurt (am zice noi prea scurt) comunicat de presă, că reprezentanții echipei au ajuns la un acord cu reprezentanții Primăriei Municipiului Arad pentru un compromis în ceea ce privește tarifele de utilizarea a noului stadion din Arad.

„Având în vedere proiectul de hotărâre al Consiliului Local Municipal Arad care vizează tarifele pentru utilizarea Arenei ”Francisc Neuman”, în cursul dimineții de astăzi, reprezentanții clubului nostru și reprezentanții Primăriei, au convenit, de comun acord, introducerea unui amendament în conținut, astfel încât clubul UTA să își poată desfășura activitatea în condiții cât mai bune. Proiectul propus spre aprobare în ședința de astăzi este agreat de ambele părți”, se transmite prin respectivul comunicat de presă.

Totuși, nu este specificat clar ce presupune respectivul amendament agreat de ambele părți. Probabil asupra acestui aspect ne vom lămuri după ședința de astăzi a Consiliului Local Municipal, ședință care a început la ora 11:00.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.