UPDATE | UTA a aflat când va juca barajul cu Gloria Buzău

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Sport

Scris de Arad Obiectiv

UTA a terminat sezonul pe locul 13 în clasamentul Superligii, poziție care salvează clubul arădean de retrogradarea directă în liga secundă, însă care o trimite totuși la o confruntare de baraj pentru menținerea în prima ligă. Cele două formații care au retrogradat direct sunt CS Mioveni și Chindia Târgoviște, în vreme ce la baraj, alături de formația arădeană, se mai regăsesște FC Argeș.

Astfel, UTA va juca barajul în compania celor de la Gloria Buzău, formație care a terminat sezonul pe locul 5 în Liga 2. De partea cealaltă, cei de la FC Argeș (locul 14) își vor juca șansa împotriva celor de la Dinamo (locul 4).

Astăzi s-a tras la sorți și ordinea în care vor fi jucate cele două manșe de la baraj. Meciurile tur se vor juca pe terenurile formațiilor ce vin din liga secundă. Prima partidă va fi cea dintre Gloria Buzău și UTA, care se va disputa pe 27 mai (sâmbătă), la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Buzău. Meciul tur dintre Dinamo și FC Argeș se va juca două zile mai târziu, pe 29 mai (luni). Contrar așteptărilor, partidele retur nu se vor juca în aceeași ordine. FC Argeș și Dinamo se vor reîntâlni pe 3 iunie (sâmbătă), în vreme ce meciul dintre UTA și Gloria Buzău ar urma, potrivit clubului arădean, să se dispute pe 5 iunie (luni).

UPDATE

Deținătorii drepturilor TV au decis mutarea partidei dintre Gloria Buzău și UTA. Astfel, dacă inițial meciul era anunțat pentru sâmbătă seara, acum se va juca duminică (28 mai), de la ora 14:00.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.