UTA 2011 a câștigat bronzul la Cupa „Ion Oblemenco“

Sursă imagine: academia-uta.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

Competiția găzduită de capitala Olteniei a reunit zeci de echipe din toată țara și s-a desfășurat pe trei grupe de vârstă: 2010, 2011 și 2012. Academia UTA a participat cu echipele de 2011 și 2012. Dacă cei mai mici au terminat pe locul 7, grupa 2011, antrenată de Abdoulaye Diarra a reușit să termine competiția la categoria respectivă de vârstă, pe a treia treaptă a podiumului.

UTA 2011 a terminat grupa A pe locul 2, după FC Argeș, chiar dacă n-a contabilizat nicio înfrângere în această fază a competiției, rezultatele fiind următoarele: 2-0 cu Sepsi, 3-1 cu Academia E-Twow și 0-0 cu FC Argeș respectiv Universitatea Craiova (albastru). În semifinale însă micuții utiști au fost învinși de echipa principală a Universității Craiova, cu 3-0 dar apoi au reușit să câștige finala mică, disputată împotriva celor de la Sepsi. A fost 0-0 în timpul regulamentar de joc, utiștii reușind victoria la penalty-uri, cu 3-2.

Lotul echipei noastre a fost format din următorii jucători: C. Ardeu, Kosara, Rugea, Radu, Dinu, Bulzan, Aparaschiv, Tomoioagă, Moise, Fîc, Urs, I. Ardeu, Iordache, Păulișan, Lela.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.