UPDATE | Un bărbat a fost preluat de ambulanță, după ce mașina în care se afla a fost izbită de un camion, la Caporal Alexa

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un camion a avut loc, în jurul orei 15:30, în localitatea Caporal Alexa (sat aparținător orașului Sântana).

La fața locului intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. De asemenea, intervin și pompierii voluntari ai SVSU Sântana, dar și o un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Potrivit primelor informații, este posibil ca o persoană să fi rămas încarcerată.


UPDATE

În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat) conștientă și cooperantă, rămasă blocată în autoturism.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical aflat la fața locului.

În urma evaluării medicale, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.