UPDATE – Cum s-a produs accidentul din centrul Aradului, în urma caruia și-a pierdut viața un bătrân de 87 de ani

Sursă imagine: Kristian-Ivan Varjasi

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe strada Mihai Eminescu, din centrul municipiului Arad.

Din primele informații, se pare că accidentul s-a produs la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Ștefan Cicio Pop.

Din păcate, accidentul s-a produs între un autoturism și un biciclist, acesta din urmă, un bătrân în vârstă de 87 de ani, fiind accidentat mortal.

UPDATE

Se pare că primele informații erau oarecum eronate, în sensul că accidentul avusese loc între două autoturisme, unul dintre acestea ricoșând pe trotuar, unde a accidentat grav un bătrân. În același timp, se pare că bătrânul nu era biciclist, ci un simplu pieton care mergea pe acel trotuar de pe strada Mihai Eminescu.

„În dimineața zilei de 19 Februarie, în jurul orei 10,50, un bărbat de 35 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe str. Ștefan Cicio Pop, din municipiu, și în momentul pătrunderii în intersecția cu str. Eminescu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Arad.

În urma impactului, autoturismul accidentat a fost proiectat pe trotuar, accidentând mortal un pieton de 86 de ani, din Arad.

Conducătorii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă”, spune agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.