UPDATE 2 | Cinci persoane au fost rănite în accidentul de pe DN7, dintre Arad și Pecica

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și o autoutilitară a avut loc, în urmă cu foarte puțin timp, pe Drumul Național 7 (DN7), între localitățile Arad și Pecica.

Potrivit ISU Arad, accidentul ar fi avut loc în zona Hanului de la Răscruce și este posibil ca mai multe persoane să fie încarcerate.

„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD. La locul evenimentului sunt alocate și trei echipaje SAJ”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Ruxandra Klein.

Intervenția este în dinamică.


UPDATE

În urma accidentului au rezultat 5 victime, printre care două încarcerate. Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, fiind preluate în viață de către echipajele medicale. Cele trei victime neîncarcerate, sunt conștiente și cooperante.

În aceste momente toate cele 5 victime primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Intervenția este în dinamică.


UPDATE 2

În urma evaluării medicale, toate cele cinci victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Pompieri militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

 

Revenim cu alte informații.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.