duminică, 14 iulie, 2024

UPDATE | Biletele pentru meciul de la Sibiu se vor vinde la UTA Official Store

Distribuie articolul

Cu cinci zile rămase până la partida dintre FC Hermannstadt și UTA, suporterii arădeni încep să se organizeze pentru deplasarea de sâmbătă. Reamintim că partida din acest weekend, contând pentru cea de-a treia rundă a sezonului 2023-2024 a SuperLigii, se va disputa începând cu ora 18:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Pentru organizare, liderii peluzei arădene au făcut următorul anunț pe pagina de Facebook Ultras Arad II:

„DEPLASARE LA SIBIU

Sâmbătă ne reîntoarcem la Sibiu, un oraș unde întotdeauna ne-am simțit ca acasă și sperăm să avem parte de momente la fel de frumoase precum în ultima deplasare, când peste 1000 de arădeni au umplut peluza oaspeților.
Peluza noastră organizează deplasarea suporterilor cu autocarele și îi invită pe toți utiștii să se alăture pentru a susține Bătrâna Doamnă. Prețul trasportului este de 80 RON/persoană, iar rezervarea locurilor în autocar se va face exclusiv la magazinul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bloc L, între gară și Atrium Mall, între orele 10.00 și 18.00), acolo unde fanii trebuie să se înscrie pe listă cu datele personale și să achite costul deplasării în funcție de numărul de locuri rezervate. Suporterii care nu locuiesc în Arad sau nu au posibilitatea de a se înscrie la magazin ne pot contacta prin mesaj privat pentru rezervare.
Meciul dintre Hermannstadt și UTA este programat să înceapă sâmbătă, de la ora 18.30, pe noul stadion din Sibiu.
Pentru noi doar UTA contează!”

Ultima oară când UTA a jucat la Sibiu, a fost în luna februarie. Atunci, fondul sonor pe toată durata partidei a fost menținut de peluza oaspete, unde peste o mie de arădeni au cântat pentru UTA. Partida din 18 februarie s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar de atunci și până acum, cele două formații s-au mai întâlnit și la începutul lunii mai, la Arad, când Bătrâna Doamnă s-a impus cu scorul de 1-0.


UPDATE

Reprezentanții Suporter Club UTA au făcut tot posibilul ca accesul pe Stadionul Municipal din Sibiu la partida de sâmbătă să fie cât mai facil și, pentru ca suporterii arădeni să nu mai fie nevoiți să aștepte la cozile caselor de bilete exact înaintea partidei, aceștia au luat legătura cu reprezentanții clubului FC Hermannstadt și au rezolvat ca biletele la meci să poată fi vândute la Arad.

Astfel, în zilele de joi și vineri (27 și 28 iulie), suporterii care își doresc să facă sâmbătă deplasarea la Sibiu, își pot achiziționa bilete de la UTA Official Store, magazinul oficial dedicat suporterilor, situat pe Calea Aurel Vlaicu, la parterul blocului L (între Atrium Mall și Gara CFR), între orele 10:00 și 18:00.

Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți