UPDATE – Fiindcă nu i-a fost eliberat buletinul, a amenințat că va da foc sediului SPCLEP Arad și că va pune o bombă. A fost prins, sancționat și internat la Psihiatrie

Sursă imagine: Facebook/AradTraffic/Roland Roland

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Autoritățile arădene au intrat în alertă luni, în jurul orei 14:00, provocând teamă printre cei care au trecut pe Calea Aurel Vlaicu, în apropierea „Galleria Mall”.

Astfel, o mulțime de echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad, dar și ale Inspectoratului Județean de Jandarmi au ajuns la fața locului.

Accesul în centrul comercial „Galleria Mall”, dar și în parcarea centrului, este blocat de polițiști.

Momentan nu este clar ce se întâmplă, iar autoritățile încă nu au emis informații în acest sens, dar s-ar părea că ar fi vorba despre o amenințare cu bombă.

UPDATE

„Astăzi, 29 noiembrie, în jurul orei 12.23, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, de un bărbat de 31 de ani din Arad, despre faptul că are nemulțumiri privind eliberarea unei cărți de identitate motiv pentru care ar fi amenințat angajații Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor al municipiului Arad, aflat în incinta unui centru comercial, cu faptul ca le da foc și le va pune o bombă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmi precum și echipa pirotehnică din cadrul S.R.I. Timiș, totodată fiind luate masuri de evacuare și asigurarea locului faptei.

Ulterior bărbatul a părăsit incinta centrului comercial, el fiind identificat de polițiști pe raza județului Timiș.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei în baza Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și O.U.G. 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

De asemenea, acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Timișoara, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii stări de fapt și luarea măsurilor legale”, transmite inspectorul de poliție Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.