UPDATE 4 – Individul care a atacat un alt bărbat seara trecută, în Micălaca, având asupra sa un pistol, un cuțit și un alt obiect metalic, a fost prins lângă Lugoj

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O mulțime de forțe de ordine au fost mobilizate în această seară, pe Aleea Borsec din cartierul arădean Micălaca, unde avusese loc o altercație între doi bărbați. Este vorba despre o altercație care s-a lăsat cu rănirea unuia dintre respectivii bărbați.

Din informațiile noastre, s-ar părea că un individ a intrat într-o carmangerie de pe Aleea Borsec, înarmat cu un pistol cu bile din cauciuc, cu gândul de a se răzbuna pe patronul respectivei carmangerii. S-ar părea că același bărbat care deține carmangeria, fiind o afacere de familie, mai deține și un salon de înfrumusețare/frizerie. Acolo, la respectivul salon, ar fi lucrat și iubita/soția celui de-al doilea bărbat, până de curând, când ar fi fost dată afară.

Ei bine, s-ar părea că iubitul/soțul s-ar fi enervat la culme și ar fi decis să-și facă singur dreptate, mergând peste proprietarul salonului și al carmangeriei, înarmat, cum spuneam, cu un pistol cu bile din cauciuc. Spiritele s-au încins, evident, iar individul pus pe harță a scos pistolul pentru a-l amenința pe patron, dar acesta nu doar că nu s-a lăsat indimidat, ci a pus mâna pe unul dintre cuțitele folosite în carmangerie și a ripostat. Informațiile noastre spun că „pistolarul” ar fi fost rănit la una dintre mâini, iar apoi a luat-o la goană. Totodată, s-ar părea că unii trecători ar fi încercat să-l urmărească și să-l prindă, dar aceștia s-ar fi speriat și s-ar fi oprit din alergat atunci când individul ar fi scos pistolul.

Sursele noastre spun că cei doi bărbați se cunoșteau destul de bine, ba chiar că ar fi prieteni… sau cel puțin că ar fi fost, până la această altercație, dar acest lucru este momentan doar o speculație.

Cert este că, în acest moment, zona respectivă este împânzită de forțe de ordine, de la polițiști la jandarmi, care fac cercetări și care îl caută pe individul cu pistol.

UPDATE

Se pare că, totuși, individul înarmat cu un pistol avea, de fapt, asupra lui și un cuțit și că el este cel care, după ce ar fi tras două focuri de armă, l-ar fi rănit pe bărbatul de la carmangerie, după care ar fi fugit.

„Astăzi, în jurul orei 18, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, despre un scandal pe Aleea Borsec, din municipiul Arad. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. În urma investigațiilor a reieșit că un bărbat de 26 de ani, l-ar fi împuns cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat de 29 de ani, ambii din municipiul Arad. Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite inspectorul de poliție Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

UPDATE 2

„Persoana vătămată a suferit o rana superficială la nivelul brațului, nu a necesitat transportul la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, în funcție de rezultatul verificărilor urmând a fi extinse și cu privire la infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii efectuează verificări pentru depistarea suspectului și luarea măsurilor legale”, a mai explicat inspectorul de poliție Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

UPDATE 3

Arad Obiectiv a reușit să obțină în exclusivitate un material video în care este surprinsă o parte din atacul de mai sus. Se pare că acesta era înarmat cu un cuțit cu lamă destul de lungă, un pistol, dar și un obiect metalic de aproximativ un metru lungime, obiect care seamănă destul de mult cu o crosă de golf.

Din material se vede destul de clar că individul era violent în limbaj și comportament și că era pus pe harță. În aceleași imagini se poate observa cum acesta lovește de mai multe ori cu cuțitul, iar apoi trage și câteva focuri de armă spre celălalt bărbat.

Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional. Totodată, menționăm că am ascuns fața individului din motive pur legale, nu din considerente ce țin de protejarea acestuia.

UPDATE 4

Atacatorul a fost prins la câteva ore de la ieșirea violentă pe care a avut-o pe Aleea Borsec, din cartierul arădean Micălaca.

Se pare că, imediat după ce și-a ieșit din minți și s-a dus peste patronul unei carmangerii cu un pistol, un cuțit și un alt obiect metalic ce părea o crosă de golf, acesta a fugit nu doar de la fața locului, ci chiar din oraș.

Așa se face că, la aproximativ șase ore de la scenele violente, individul de 26 de ani a fost prins de polițiști tocmai în apropierea municipiului Lugoj, în județul Timiș.

„În noaptea de 19/20 noiembrie,în jurul orei 24:00, bărbatul de 26 de ani, din municipiul Arad a fost depistat de polițiști orașului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura orașului Lugoj, județul Timiș. Acesta a fost preluat de polițiștii municipiului Arad și reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive”, transmite inspectorul de poliție Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Revenim cu alte informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.