duminică, 14 iulie, 2024

UPDATE 2 – Trupul tânărului dispărut seara trecută în Balta Măltăreț a fost recuperat | FOTO

Distribuie articolul

Pompierii au fost alertați pentru a interveni de urgenţă pe balta Măltăreț, din zona pădurii Ceala.

„La această oră un echipaj de cautare/salvare, format din 4 pompieri, 1 barcă și un echipaj SMURD execută o misiune de căutare pe balta Măltăreț pentru căutarea unei persoane, bărbat de aproximativ 30 ani, posibil înecat”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca.

Apelul la 112 a anunțat că două persoane au intrat în baltă si una dintre ele nu a mai ieșit sau nu mai este văzută în zona.

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad (ISU Arad), maiorul George Pleșca, anunță, în jurul orei 21:00, că pompierii s-au oprit din căutări.

Cel mai probabil, pompierii au luat această decizie după ce au „măturat” balta Măltăreț și nu au reușit să dea de bărbatul dispărut, semn că fie s-a înecat, fie la mijloc poate fi vorba despre vreo glumă proastă și acesta să fi ieșit prin altă parte, fără să fie văzut de prietenii săi. Deocamdată nu se știe exact cum și unde a dispărut.

„Mâine dimineață vor fi reluate căutările cu echipa de scafandri”, a mai precizat maiorul Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE 2

„În jurul orei 12.30, scafandri au recuperat trupul persoanei înecate ieri la balta Măltăreț. Bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 m de mal, la 4 m adâncime. Era prins în vegetația abundenta de sub apă”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Table of contents

Din aceeași categorie

Noutăți