vineri, 14 iunie, 2024

UPDATE 2 | A fost reținut un individ, posibil vinovat de tăierea anvelopelor a peste 30 de mașini, în zona Gării din Arad | VIDEO

Distribuie articolul

În dimineața de 13 martie, polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 12/13 martie, persoane necunoscute ar fi distrus, prin tăiere, anvelopele a 24 de autoturisme, parcate pe strada Miron Costin, din Arad.

A fost constituită echipa operativă, pentru efectuarea cercetării la fața locului și evaluarea prejudiciului.

Totodată, sub coordonarea șefului Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Arad, a fost constituită o echipă operativă extinsă, formată din polițiști de investigații criminale, ordine publică și proximitate, pentru a desfășura activitățile specifice, în vederea identificării cu celeritate a persoanelor responsabile și tragerea acestora la răspundere penală.

Cercetările se efectuează într-un dosar penal întocmit pentru distrugere.


UPDATE

Din păcate, înțelegem că numărul autoturismelor ale căror anvelope au fost tăiate/înțepate noaptea trecută în zona Gării din municipiul Arad este de fapt mai mare de 30.

Totodată, s-ar părea că teribiliștii care au recurs la aceste gesturi au „operat” nu doar pe strada Miron Costin, ci și pe strada Avrig.

Polițiștii încă se află la fața locului și fac cercetări.


În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din Arad, care, în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii bănuiesc că el ar fi individul care ar fi tăiat zeci de anvelope de la peste 30 de autoturisme din zona Gării, pe străzile Miron Costin și Avrig, din municipiul Arad.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, într-un dosar penal, întocmit pentru distrugere.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți