Una dintre cele mai triste zile din istoria fotbalului: Marele Diego Armando MARADONA a murit!

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Una dintre cele mai negre zile din istoria fotbalului mondial. Așa poate fi catalogată ziua de miercuri, 25 noiembrie 2020. Este ziua de astăzi, ziua în care unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, poate chiar cel mai bun, argentinianul Diego Armando Maradona, a murit după ce a suferit un atac de cord. Sau cel puțin așa susțin ziarele Clarin și Ole din Argentina.

Recent, Maradona a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unui cheag de sânge de pe creier.

Presa argentineană scrie despre faptul că mai multe ambulanțe au fost surprinse în fața casei lui Maradona în continuu, urmare a operației pe creier suferite, pentru ca medici să îl poată ține pe acesta sub observație.

Ca fotbalist, Diego Armando Maradona a câștigat următoarele trofee:

Din punct de vedere individual, Maradona are nenumărate trofee, printre cele mai importante fiind:

Ca fotbalist, Diego Maradona a jucat la Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla și Newell’s Old Boys.

Ca antrenor, acesta a trecut pe la Textil Mandiyu, Racing Club, Naționala Argentinei, Al-Wasl, Deportivo Riestra, Fujairah, Dinamo Brest, Dorados de Sinaloa, Gimnastia de La Plata.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.