Un tramvai a deraiat la Polivalentă și a rupt un stâlp. Două persoane au fost rănite, iar spatele tramvaiului a fost făcut „praf” | FOTO-VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un tramvai a deraiat în această seară, în jurul orei 20:45, pe Calea Iuliu Maniu, în zona Sălii Polivalentă, chiar înainte de urcarea pe pasajul ce face legătura între Podgoria și Micălaca.

Mai exact, după momentul în care tramvaiul a deraiat, cel de-al doilea vagon al tramvaiului în cauză a sărit atât de tare de pe șine, că s-a izbit violent de un stâlp de electricitate și iluminat public. Atât stâlpul, cât și spatele vagonului au fost făcute „praf”.

Din informațiile noastre, s-ar părea că două persoane ar fi fost rănite în urma acestui incident.

De altfel, la fața locului și-au făcut apariția mai multe echipaje medicale, atât de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad, cât și de la SMURD.

Între timp, la locul incidentului a ajuns și un echipaj de poliție.

În aceste momente se caută soluții pentru îndepărtarea tramvaiului de pe partea carosabilă, circulația fiind blocată pe sensul de mers Podgoria – Micălaca, peste pasaj.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.