Un timișorean care trebuia să fie în carantină, a fost prins în trafic, la Chișineu-Criș. Bărbatul nu avea nici permis de conducere, iar mașina era plină de scule furate

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Orașului Chișineu Criș au depistat la data de 20 ianuarie, un timișorean de 24 de ani, care conducea un autoturism pe D.N.79, în aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, totodată aceasta având instituită asupra sa masura carantinării la domiciliu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, în baza Legii 55/ 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și răspândirea pandemiei de Covid-19.

De asemenea în autoturism au fost descoperite mai multe bunuri nealimentare, respectiv scule electrice bănuite a fi sustrase din Italia.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.