Un taximetrist din Lipova a condus drogat, iar doi tineri din Cintei și Pleșcuța au condus cu permisul suspendat sau fără permis

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Lipova au depistat în trafic, în seara zilei de 17 februarie, un tânăr de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism în regim de taxi. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat că acesta nu consumase alcool, testarea cu aparatul DrugTest a indicat valoare pozitivă pentru consum de TH5. Conform procedurii, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate.

În Nădab, un tânăr de 18 de ani, din Cintei, a fost depistat de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat pentru 90 de zile, pentru depășirea regimului legal de viteză.

Un tânăr de 27 de ani, din Pleșcuța, a fost depistat de polițițtii Secției 5 Rurală Ineu, în timp ce conducea un autoturism, în Chereluș, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.