UPDATE – Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a pierdut controlul volanului, a zburat peste liniile de tramvai și s-a izbit de un stâlp, pe drumul Sâmbăteni-Ghioroc | FOTO

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat și-a pierdut viața în această seară, în jurul orei 19:00, după ce mașina pe care o conducea a ieșit în decor pe Drumul Județean 708C (DJ708C). Este vorba despre drumul care face legătura între localitățile Sâmbăteni și Ghioroc, un drum cu un asfalt destul de bun, dar care, în urmă cu mai mulți ani, când a fost reabilitat, a fost îngustat (să zicem) subit. Un drum extrem de periculos, fiind extrem de îngust, mai ales ținând cont de traficul intens pe pe acel tronson și pe care de dimineața și până seara circulă camioanele.

Deși nu știm exact cauzele, cel puțin deocamdată, s-ar părea că bărbatul în cauză a pierdut controlul volanului, iar mașina a părăsit partea carosabilă, a zburat efectiv peste liniile de tramvai paralele cu drumul și s-a izbit violent de un stâlp de curent.

Spre locul accidentului au pornit de urgență un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Arad, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, respectiv Poliția.

Potrivit locotenent colonelului George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, în momentul sosirii echipajelor de intervenție victima era încarcerată, iar bărbatul era deja mort. S-ar părea că este vorba despre un tânăr de aproximativ 30 de ani.

UPDATE

„În această seară, pe D.J 708 C, în afara localității Ghioroc a avut loc un accident rutier grav. În urma verificărilor a reieșit că un bărbat de 33 de ani, din localitatea Ghioroc, care conducea un autoturism pe D.J. 708C, din direcția Ghioroc spre Sâmbăteni, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton. În urma impactului bărbatul care se afla singur în autoturism a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale”, transmite inspectorul de poliție Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Revenim cu alte informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.