Un tânăr grăbit a depășit o coloană de mașini pe „linie continuă”, la ieșirea din Vladimirescu, izbindu-se de un camion ce venea din sens opus | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În urmă cu aproximativ o oră a avut loc un eveniment rutier pe D.N.7 la ieșirea din localitatea Vladimirescu.

La fața locului s-au deplasat cu celeritate polițiștii din Vladimirescu și un echipaj al ambulanței.

Din primele verificări a reieșit că un bărbat de 29 de ani, din Săvârșin, care conducea un autoturism din direcția Arad spre Lipova, depășește coloana aflată în mers și intra in coliziune cu un autotren care efectuează virajul spre stânga. Din nefericire, tânărul inconștient nu doar că a depășit o coloană de mașini fără să se asigure, ci a făcut-o și pe o porțiune de drum unde depășirea este interzisă, adică pe „linie continuă”.

În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Bărbatului de 29 de ani i-a fost reținut permisul de conducere, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor în care s-a produs evenimentul.

Traficul se desfășoară în condiții normale pe D.N.7.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.